Какво представлява диамантено микро-дермабразио?

Диамантено микро-дермабразио е система от финни кристали, които минавайки по повърхността на кожата, ексфолират мъртвите клетки, стимулират растежа на нови и придават  нежна повърхност на кожата. Засмуйването с вакуум, от своя страна, подпомага лимфния дренаж и отстранява ексфолираните кожни клетки.

Тази процедура може да се използва за лечение на редица кожни проблеми. Резултатите са видими още след първата терапия. Като се направят няколко процедури, резултатът е още по-осезаем.

Микродермабразио може да се използва като самостоятелна терапия или като полезно допълнение към почти всяка друга терапия за лице.

Диамантеното микро-дермабразио осигурява отлични резултати при следните проблеми:

Терапията с дермабразио е нехирургическа и неинвазивна, така че не е необходимо медицинско образование за работа с апарата.

Вижте резултатите! Преди и след терапия с микродермабразио

На снимките е показан мъж с дълбок белег след нараняване от падащо дърво. Провеждана му е по една терапия на седмица. След 6 процедури с Микродермабразио белезите намаляват значително и стават по-малко забележими.

На снимката е жена със забележими стрии по гърдите. След 6 процедури с микродермабразио, 1 път седмично резултатите показват, че текстурата на стриите е много по-гладка и по-малко забележима.

Как се извършва терапията с микродермабразио?

Преди процедура – 2 минути преди процедурата нанесете ексфолиращ гел на лицето. Тази стъпка не е задължителна, но води до по-бърз резултат

Процедура – Процедурата с микродермабразио представлява плавни движения с диамантения накрайник по масажните линии на лицето  – отвътре навън и отдолу нагоре. Една процедура за лице трае от 15 до 30 минути, в зависимост от типа на кожата. При по-груба кожа, процедурата е по-продължителна. При по-нежна и чувствителна кожата, процедурата е по-кратка.

След процедура – Нанесете подхранваща крем маска. Нанесете слънцезащитен крем за да се предотврати пигментация на кожата.

Колко процедури са препоръчителни за оптимални резултати?

Възрастта и състоянието на кожата ще определи броя на процедурите, необходими за постигане на оптимален ефект. За повечето кожни проблеми, се препоръчва най-малко шест процедури. Резултати в текстура може да се усети в една сесия. Видим резултати може да се постигне след една до три процедури. Процедурите през по-кратък интервал, съчетани с поддръжаща процедура, ще доведе до по-добър вид на кожата.

Диамантено микро-дермабразио и други процедури за лице?

Микродермабразио стимулира подмладяване на кожата и производството на нов колаген. Това се постига чрез осигуряване на ексфолиация и лимфен дренаж дълбоко в кожата. Терапията с микродермабразио е достатъчно силна, за да гарантира отлични резултати сама по себе си, но и достатъчно нежно, за да се използва в комбинация с други терапии.

Необходим ли е срок за възстановяване след процедура?

Не. Микродермабразиото не е агресивна процедура. Може за се появи известно зачервяване, но това е в следствие оросяването на кожата. Зачервяването ще отшуми в рамките на 24 часа. Грим може да се приложи веднага след процедурата, което дава възможност процедурата да бъде направена по време на обедната почивка.

Има ли някакви специални изисквания за грижа за кожата след процедурата с диамантено микро-дермабразио?

С премахването на най-горния слой на кожата, микродермабразиото стимулира появата на нови клетки. Процедурите могат да направят кожата по-пореста и чувствителна към слънчевата светлина. Затова се препоръчва след процедура с микродермабразио да се прилагат слънцезащитни продукти, за да се предотврати слънчево изгаряне. След процедурата кожата е силно възприемчива към нанесените продукти, което е удачна възможност да се погрижите за кожата си с крем или серум, базиран на витамин C и витамин E, което ще осигури допълнително подхранване на новите кожни клетки.

Предпазни мерки преди и след процедура с диамантено микро-дермабразио

         АПАРАТ ЗА ДИАМАНТЕНО МИКРОДЕРМАБРАЗИО

Сподели в:
Обади се сега