За нас

Фирма Кондиция Koм e директен вносител на:

  • Козметично оборудване
  • Диагностично оборудване
  • Професионална Козметика DERMEDICS™
  • Апарати в областта на нетрадиционната медицина
  • Здравословни продукти

Фирмата съществува от 2008 год., като непрекъснато увеличава асортимента от продукти. За нас е важно да предложим най-доброто на най-ниска цена! Кондиция Koм следи за най-новите модернизации и решения в областта на козметичните технологии.

Ние ще Ви консултираме. Ще оборудваме Вашия салон. Ще Ви обучим да работите с апаратите. Ще Ви издадем сертификат за работа с апаратите. Ще Ви помогнем да стартирате Вашия бизнес успешно! Кондиция Ком дава комплексни решения от ново поколение, които ще Ви помогнат да израстнет във вашия бизнес.

Фирма Кондиция Ком предлага както професионални козметични апарати, така и апарати за домашна употреба. В нашия БЛЛОГ  ще откриете интересни статии и информация за принципа на работа и въздействи на модерните техноллогии в козметологията.

Ако търсите конкретен апарат, свържете се с нас и ние ще Ви предложим най-ниска цена. Може да пазарувате от нашия онлайн магазин condiciaShop.com или в нашия демонстрационен магазин в кв. Изток, където можете да тествате апаратите.

 

За контакти с нас

София, ул. Еужен Потие 5Б

Тел. 0885468549

office@condicia.com

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Вашето съобщение