Магнитната Турмалинова Яка – вашият ценен помощник

Боли ли ви врата? Чувствате ли го скован? Влошава ли се зрението ви?

Повече от 50 % от хората се сблъскват с подобни проблеми. Стрес, физически, емоционални натоварвания, небалансирано хранене и десетки други причини водят до деформация на шийния отдел прешлени и мъчителни болки. Като следствие се влошава зрението, нарушава се съня, влошава се общия тонус на организма. Обикновеният масаж облекчава, но не помага.

За щастие съвременните технологии са се предвижили далече напред и днес за решаване на тези проблеми може да използвате Турмалиновата яка, която съчетава напредналите достижения на науката и целебните сили на природата.

 

За лечебните свойства на турмалина

Турмалинът е кристал, който се е образувал от вулканите, в течение на десетки хиляди години. През 19 век Кюри открива, че повърхността на турмалина, при определено влияние, образува електрически заряд. По-късно този камък е наречен – електричен минерал. Инфрачервените лъчи и отрицателните йони влияят положително на човешкия организъм, укрепват имунната система, повишавайки съпротивлените му сили.

Лечебният ефект на турмалиновата яка е в резултат от уникалните свойства на електромагнитните вълни въздействащи на тъканта на човешкия организъм. Използвайки съвременните нанотехнологии на инфрачервеното излъчване от далечния спектър и технологията на платиновата магнитотерапия, учените на 21 век създават и патентоват съвършено нов материал, който ефективно влияе на болките в гръбнака и съпътстващите нарушения в работата на другите органи. Терапевтичният ефект от използването на турмалиновата яка е максимално приближен към ефекта от иглотерапията и моксотерапията. Мускулите се затоплят и отпускат. Кръвообращението се ускорява и към тъканите постъпва кислород и хранителни вещества. Този ефект днес е достъпен и в домашни условия – просто използвайте турмалиновата яка.

Как да използваме турмалиновата яка?

Поставете яката на врета, непосредствено върху кожата. Обикновено след 3 – 5 минути се появява приятно усещане за топлина. Ако кожата ви е прекалено суха или ако не чувствате топлина, навлажнете централната част на яката за по-силен ефект. Можете да прилагате яката и върху други болезнени участъци – коляно, китка, гръбнак и др.

Първите сеанси продължават 3 – 5 минути 2 пъти на ден, като след 7 дена може да удължите времето, добавяйки по 1 минута за всеки 7 дена докато сеансът достигне до 15 – 17 минути, 2 пъти на ден. Този режим поддържайте 3 месеца. След прекратяване на курса от един месец, може да го повторите, спазвайки същия режим. При добра поносимост използвайте яката за 20 минути по 2 пъти на ден в срок от 3 месеца.

Турмалиновата яка отговаря на стандартните изисквания за безопасност и показва много висока ефективност при редовно използване.

В кои случаи да използваме турмалиновата яка?

 • Студенина и изтръпване на горните крайници;
 • Сънливост, уморяемост;
 • Вегетативно съдова дистония;
 • Нервно напрежение и стрес;
 • Безсъние;
 • Главоболие, обусловено от психични и емоционални фактори;
 • Болки във врата и междулопатната област;
 • Шийна остеохондроза;
 • Грижи за междупрешленните дискове;
 • Хроничен тонзилит;
 • Продължително пребиваване на студено;
 • Намаляване остротата на зрението;
 • Влошаване на слуха.

Грижа за турмалиновата яка

Турмалиновата яка не изисква специални грижи и средства. Препоръчва се да се пере във вода или в слаб солен разтвор без сапун, прах или други синтетични съединения при температура под 30 градуса.

Противопоказания

Да не употребяват или да употребяват яката с повишено внимание хора с хипертермия, склонност към кръвотечение, нарушение на термочувствителността, алергии. Хората с електрокардиостимулатори да го използват внимателно! Не се препоръчва използването от деца и бременни жени! При нарушаване на самочувствието или при силно непреодолимо парене прекратете използването.

 

Магнитна Турмалинова Яка

Сподели в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *