RF Термаж – още една възможност да заблудим времето

С всякa година количеството на свещичките за тортата ви се увеличава с една. И с всяка година ви става по-трудно да се гледате в огледалото. На двадесет години ние забелязваме несъществуващите бръчици, а на четиридесет се стараем да не се заглеждаме дълго в своето лице, като все по-често се замисляме за хирург. Ето ви един добър съвет – не бързайте да лягате под скалпела, а по-добре насочете своето внимание към апаратната козметология, и по-специално процедури с RF термаж.

В областта на естетическата козметология сега активно се използват процедурите, основани на радиочестотните излъчвания. Електромагнитните импулси на висока честота влияят благоприятно върху процесите, произтичащи в кожата. Високоефективната и напълно безопасна процедура радиочестотен термаж е получила одобрение от козметиците и голяма популярност сред представителките на прекрасния пол. Те се чувстват щастливи, изпитвайки върху себе си чудесния резултат от въздействие на терапията. Ако и вие искате да подмладите лицето си без пластика и в дълбочина, пробвайте термажа.

Как протича процедурата с RF Термаж?

Понякога се страхувате да се подложите на нова и непозната козметични процедури, каквато и безопасност да ви гарантира салонът за красота. Не се притеснявайте неоснователно, просто се запознайте по-подробно с процедурата RF-термаж.

RF термаж е напълно безболезнена и безопасна процедура.

Апаратът загрява колагена в дълбоките слоеве на кожата. Това загряване предизвиква незабавно стягане в дълбоките структури на кожата. Започва производство на нов колаген, кожата става по-здрава, по-стегната и по-гладка и възвръща младежкия си вид.

Процедурата с RF термаж се извършва по следния начин:

 • Почистване на кожата с почистващо тоалетно мляко;
 • Нанасяне на контактно средство ( контактен гел или крем);
 • Манипулиране с апарата, излъчващ радиочестотни импулси, при което няма да усетите дори парене, защото затоплянето е в дълбочина на кожата.

 Три основни предимства от RF Термаж терапията:

 • Не-оперативна, неинванзивна, безиглена, безболезена, без нужда от възстановяване, напълно безопасна;
 • Бърз, незабавен ефект на стягане и лифтинг;
 • Дълготраен ефект – от 2 до 6 месеца намаляване и премахване на бръчките.
  • Намалите бръчките около очите, забележително да подмладите и укрепите кожата; да премахнете подутините под очите и да намалите надвисналата част на горния клепач;
  • Освежите лицето и шията – едновременно да изгладите бръчките около носа и дълбоките мимически бръчки, да формирате ясни контури на лицето, да опънете втората брадичка и гушата;

С RF термаж вие ще съумеете да:

 • Намалите бръчките около очите, забележително да подмладите и укрепите кожата; да премахнете подутините под очите и да намалите надвисналата част на горния клепач;
 • Освежите лицето и шията – едновременно да изгладите бръчките около носа и дълбоките мимически бръчки, да формирате ясни контури на лицето, да опънете втората брадичка и гушата;
 • Опънете кожата на тялото – действа в най-проблемните зони – на бедрата и хълбока, премахва мастните натрупвания и намалява целулита; в областта на корема кожата се стяга и укрепва, увиснала след рязка загуба на тегло или раждане.

Какво още трябва да знаете? 

  • Ползвайте обилно овлажняващи кремове и слънцезащитни кремове след процедура;
  •  Не мийте лицето с топла вода три дена след процедурата;
  • Нормално е след процедурае да чувствате кожата си топла и суха (като след слънчев загар). Погрижете се да я подхраните с овлажняващи кремове.

Термажът се извършва с помощта на специален апарат – RF Термаж или Апарат за Радио Лифтинг. Дълги години тази процедура се е извършвала само в клиники и центрове със специално оборудване. Днес учени-козметолози са измислили и разработили портативен модел на апарата за термаж, който може да се употребява успешно в домашни условия и на достъпна цена.

RF Термаж

Сподели в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *